Sensitiv Kft.

Lábászat gyógyászati segédeszköz szaküzlet


Segítünk, hogy ne csak jönni, menni is tudjon.

Egyedi mérete alapján készülő diabétesz és

    ortopéd cipők.

Neuropathias lábra cipők, talpbetétek.

Speciális, helyben készülő talpbetétek, protézisek.

Ingyenes lábállapot felmérést elvitte a rezsi"rendezés".

Talpbetétkészítés megvárható.

Időpont egyeztetés bejelentkezés: 

(06-1) 269-60-96, (06-1) 327-00-51

Vényelfogadás

        Nyitva tartás:

        Hétfő, Kedd, Csütörtök: 10-17 ig
        Szerda:    10-19 ig
        Péntek:    08-13 ig

Bemutatkozás

Sensitiv Kft. 1996-ban alakult. Tapasztalatával, szakértelmével, speciális betétgyártó technológiájával áll a gyógyulni vágyók, és az egészségüket megőrizni szándékozók rendelkezésére. Saját, - helyben lévő - gyártókapacitás, ortopédiai műszerészet, cipészet, varroda biztosítja az egyedi, és a speciális gyógyászati igényeknek is megfelelő ellátást.

 A cég 1996 óta 98%-ban diabéteszes cipők, talportézisek, egyedi talpbetétek készítésével, valamint önkormányzati, vagy céges felkérésre ortopéd szűrésekkel foglakozik. Úttörő szerepet vállal, az ortopédiai lábelváltozások kezelésében, a diabéteszes lábellátásban. Képi adatbázisunk több mint 85.000 talpi nyomástérképet tartalmaz, de ezek alapján is csak azt mondhatjuk, még mindig csak keressük a diabeteszes lábszindróma kialakulásának okait. Szaküzletünkben speciális szaktudású ortopédiai cipész áll rendelkezésre egyedi ortopédiai cipők méretvétele, adaptálás, egyedi talpbetétek készítése céljából. Számítógépes talpnyomás mérés segíti a megfelelő lúdtalpbetét elkészítésében.Cégünkben mindenki számára teljesen egyedileg, a láb problémáit figyelembe véve készülnek a talpbetétek. A betét vagy a talportézis elkészítése előtt készül egy podószkópos vizsgálat aminek a segítségével kollegáink kiértékelhetik az ügyfelek talpi terhelését, melynek alapján korrigálhatóak a problémák.


…………………………………………………………………………………..

Egyedi lúdtalpbetétek

A talp boltozatainak süllyedése az egyik leggyakrabban előforduló mozgásszervi betegség, Magyarországon százezreket érint. Elsődleges jele, a talp hosszanti és harántboltozatának megsüllyedése, könnyen felismerhető. A boltozatok süllyedése megváltoztatja a láb, a boka, a lábszár, térd sőt, a medence és a gerinc csontjainak elhelyezkedését is. A megsüllyedt boltozatú láb stabilitása csökken, a láb ízületeire ható terhelés fokozódik. A megnőtt igénybevétel feszültséget és fáradékonyságot okoz, felgyorsul az ízületek korral járó kopása. Hosszabb távon szövődményként létre jöhet ízületi gyulladás, ízületi kopás, bütyök, kalapácsujj, bőrkeményedés, és még számtalan más deformitás, hát- és derékfájással, izomfájdalmak és fáradtság. A láb deformitások gyógyításában központi szerepet játszik az egyedi méret alapján készített thermoplaszt talpbetét. Talpbetéteinknél fontos szempont, hogy a mindennapi viselethez épp úgy komfortos legyen, mint a speciális igénybevételhez, sportoláshoz, kiránduláshoz, stb.

Ortopéd cipők készítése

Ortopéd cipők egyedileg, az Ön igényéhez szabva.Cégünk 1996 óta korszerűen felszerelt cipőgyártó műhelyével gyakorlott ortopédiai cipész és méretvevő szakemberivel ortopéd- és gyógycipő gyártói tapasztalatával áll megrendelői rendelkezésére.
Ortopédiai cipészeink segítenek kiválasztani az Ön lábának leginkább megfelelő gyógycipőt, Női-, férfi- és gyermek cipőket egyaránt készítünk. A cipőtípusnak megfelelő egyedi méretvételt követően 2-3 hónap alatt készítjük el gyógycipőjét.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a cukorbeteg lábellátásra, így a diabéteszesek számára speciális cipőcsaládot is gyártunk, illetve forgalmazunk. Speciális cipőink 100%-ban magyar gyártósoron készülnek, alkalmasak a cukorbetegek talpi fekélyének megelőzésére, de fekélyképződés esetén is alkalmassá tehetők a fekélyt tehermentesítő egyedi lábágy befogadására.
Időpont foglalás

(Kérjük, hogy foglalásán vegyék figyelembe az aktuális napi nyitvatartási idő)


Szolgáltatás:

<2024. június>
HKSzeCsPSzoV
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567

Szabad időpontok (óra):

Név: *

 

E-mail: *

   

Telefonszám:

 

Nincs időpont a kiválasztott napon a szolgáltatáshoz!

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van, kíváncsi árainkra vagy rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!

Tel.: (+36-1) 269-60-96

Cím: 1072 Budapest, Dob utca 50.

E-mail: pedistyl@sensitiv.hu

Bejelentkezés: (+36-1) 269-60-96